piatok 27. marca 2009

Rihanna sa proti Brownovi poriadne vyzbrojila: Pištoľ má stále pri sebe

LOS ANGELES - Proti násilnému zaobchádzaniu zvolila mladá speváčka svojské opatrenia. Ako určitú formu protestu si nechala Rihanna (21) vytetovať pištoľ pod pravú pažu. Očakáva snáď, že ju to ochráni pred ďalšími útokmi?
Po nepríjemnom napadnutí svojím partnerom sa celebrita vracia opäť na verejnosť. Svoje telo obohatila o ďalšie atramentové spestrenie v podobe tetovania s motívom pištole. O tomto čine sa rozhodla okamžite informovať svojich fanúšikov.

Rihanna má na kreslenie po svojej koži veľkú slabosť. Na jej tmavej pokožke našli už svoje miesto husľový kľúč, hviezdy, znamenie rýb, indická modlitba a maurský symbol.
Teraz sa rozhodla zveriť do rúk profesionála. Pôvodným návrhom umelca vystupujúceho pod menom BangBang boli dva revolvery, ktoré speváčke umiestnil na ramená.
Naozaj som chcel, aby ich mala tam. Aj jej sa páčili,“ hovorí BangBang. Nakoniec sa však hviezda rozhodla pre menej nápadné umiestnenie. Malá pištoľ jej skončila na rebrách rovno pod pravou pažou. Uvidíme, či to odstraší prípadných agresorov.

zdroj: topky.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára